O галеријиУниверзитетска галерија налази се у згради Правног факултета, у простору Универзитетске библиотеке и простире се на 182 квадратна метра.

Од оснивања па до данас, Универзитетска галерија представља освежење на културној сцени града Крагујевца. Дешавања у овом простору изузетно су посећена, не само од стране универзизтетске јавности (студената и запослених на Универзитету у Крагујевцу), већ и од стране грађана Крагујевца и градова у околини.

Програм је разнолик и у току једног месеца заинтересовани на једном месту могу погледати изложбу, посетити концерт или књижевно вече. Овај простор представља спој различитих уметности: ликовних, примењених, музичких и књижевне, и по томе је јединствен и препознатљив.

Уметнички савет чине представници Универзитета у Крагујевцу, Универзитетске библиотеке у Крагујевцу и града Крагујевца, у циљу организовања, промовисања и представљања научно-наставног, културног и уметничког стваралаштва наставника, сарадника и студената Универзитета у Крагујевцу, организовања изложби, књижевних вечери, концерата и других научних и уметничких садржаја афирмисаних научника и уметника из земље и иностранства.

У оквиру Уметничког савета Универзитетске галерије постоје:
Уметнички савет за ликовну и примењену уметност, Уметнички савет за музичку и сценску уметност и Савет за књижевност и науку.


Издвојено из сепарата Извештаја о раду Универзитета у Крагујевцу у периоду 
1.октобар 2012 -15. март 2015
                                     


Име

2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022 2023 2024 Изложбе Концерти Промоције Скупови Трибине фотографије
false
ltr
static_page
Универзитетска галерија у Крагујевцу: O галерији
O галерији
Универзитетска галерија у Крагујевцу
http://www.galerija.kg.ac.rs/p/blog-page_25.html
http://www.galerija.kg.ac.rs/
http://www.galerija.kg.ac.rs/
http://www.galerija.kg.ac.rs/p/blog-page_25.html
true
2368439889238302432
UTF-8
Није пронађен ниједан чланак ВИДИ СВЕ Прочитај више Одговори Прекини одговор Обриши By Почетна СТРАНЕ ЧЛАНЦИ Види све ПРЕПОРУЧЕНО ОЗНАКА АРХИВА SEARCH СВИ ЧЛАНЦИ Није пронађен ниједан чланак који одговара вашем захтеву Back Home Недеља Понедељак Уторак Среда Четвртак Петак Субота Нед Пон Уто Сре Чет Пет Суб Јануар Фебруар Март Април Мај Јун Јул Август Септембар Октобар Новембар Децембар Јан Феб Мар Апр Мај Јун Јул Авг Сеп Окт Нов Дец управо сада 1 минут пре $$1$$ minutes ago 1 сат раније $$1$$ hours ago Јуче $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago више од 5 седмица пре Пратиоци Прати Овај садржај је премијум Молим Вас да поделите да бисте откључали садржај Копирај цео код Селектуј цео код Сви кодови су копирани Не можете копирати цео код, молимо вас да притиснете [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) да бисте копирали